PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

DEN KULTURELLE SPASERSTOKKEN 2016

Den kulturelle spaserstokken er et samarbeidsprosjekt mellom biblioteket i Hægebostad, aktivitør på Eiken bu- og omsorgssenter og Hægebostad Frivilligsentral.

Den Kulturelle spaserstokken skal gi de eldre et bredt og profesjonelt kulturtilbud, på samme måte som den kulturelle skolesekken gjør for skoleelever. Gjennom økt samarbeid skal vi legge til rette for og utvikle gode kunst- og kulturprosjekter lokalt på arenaer der de eldre befinner seg.

Kommunene kan søke om tilskudd til dette fra fylkeskommunen. Midlene forldeles blant annet etter antall innbyggere over 70 år. I Hægebostad kommune holdes de fleste arrangementene på Eiken bu- og omsorgssenter. Ofte i forbindelse med «Åpen dag» som er hver 3.onsdag i mnd. Alle hjemmeboende eldre er også velkommen til alle arrangementene.

Ønsker DU å delta som sanger, musiker, leseombud eller følgehjelp til disse arrangementene? 

Ønsker du følgehjelp til noen av arrangementene?

Ta kontakt med Frivilligsentralen på tlf 90024094! Vi har flere frivillige som ønsker å bidra med hjelp så sant det passer!

 

VÅRENS PROGRAM:

TORSDAG 28.JANUAR KL 13.30 i kafeen på Eiken bu- og omsorgssenter - "PILUTTA DEG"

Bli med på loffen og syng deg gjennom Astrid Lindgrens rike sammen med skuespillerne Sara Andersson på gitar og Hege Rimestad på fele, sag ig munnspill. Sara kommer selv fra Småland og forteller om Astrids liv med folk, fe og landskap som inspirerte til fortellingene. 

 

ONSDAG 16.MARS kl 13.00 i kafeen på Eiken bu- og omsorgssenter - KONSERT MED KJELL "ELVIS"

Kjell "Elvis" Henning Bjørnestad fra Vanse er kåret til en av verdens beste Elvis-imitatorer. Du kan bli med og "rocke" sammen med han denne formiddagen! Konserten er gratis og åpen for alle!

Kjell Elvis plakat (2).jpg (1)