PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Frivillige på dagsenteret - som utgjør "det lille ekstra"?

Trives du sammen med eldre mennesker? Ønsker du å gi litt av din tid og få mye glede tilbake? Frivillig arbeid bidrar til livsglede for alle parter!

Hægebostad kommune har et DAGSENTER for eldre med behov for et dagtilbud. De holder til i trivelige omgivelser i underetasjen på Eiken bu- og omsorgssenter med utsikt over Lygne og har fine turløyper rett utenfor døra. Dagsenteret er åpent 3 dager i uka (ma-on-fre) fra kl 09-14.

På dagsenteret er det felles lunsj, de går korte turer eller har lett trim innendørs, leser, strikker, baker og prater i tillegg til andre aktiviteter etter årstiden. Hensikten med dagtilbudet er at de som benytter seg av tilbudet opplever en meningsfull hverdag med trygghet, sosialt fellesskap, fysisk aktivitet og opplevelse av mestring.

Flere steder er frivillige med og bidrar på dagsenter-tilbud for eldre. De oppleves som en stor og betydningsfull ressurs sammen med de ansatte.

Mona Flottorp - daglig leder på dagsenteret - ønsker velkommen frivillige som kunne tenke seg å bidra med å gi «det lille ekstra»! Både kvinner og menn er velkommen!

Som frivillig hjelper kan du ha ulike oppgaver som for eksempel å tilrettelegge for måltid, en ekstra arm å holde i når de går tur eller to ekstra ører som kan lytte? Kanskje er du glad i å lese høyt for andre eller du synger eller spiller?

Som frivillig gir du av din tid og skal ikke ha utgifter med oppdraget. Du får dekka måltidet de gangene du deltar. Som frivillig bestemmer du selv hvor ofte og hvor lenge du ønsker å være med. En formiddag i uka eller en gang i måneden for en begrensa periode? Oftere eller sjeldnere? Du holder på så lenge du selv opplever det meningsfullt!

 

Kanskje dette kan være noe for deg? Kom innom på en uforpliktende samling i stua i underetasjen på Eiken bu- og omsorgssenter MANDAG 9.mai kl 15-16

Har du spørsmål? Kontakt Katrine R Vatne på Frivilligsentralen, tlf 90024094.

dagsenteret.jpg
eldre mennesker kortspill.jpg