Handlehjelp/hjemlevering av varer

Lokale dagligvarebutikker tilbyr nå bestilling og hjemlevering av varer i samarbeid med Snartemo Aktivitetssenter og Frivilligsentralen. Spesielt med tanke på personer som sitter i karantene/isolasjon, risikogrupper eller andre som av ulike grunner gjør klokt i å begrense butikkbesøk akkurat nå pga smittesituasjonen med Covid-19. Tilbudet er midlertidig og justeres etter hvert som situasjonen endrer seg.

Aldersgruppe: For alle

Hvis behovet blir større enn det Aktivitetssenteret og butikkene har kapasitet til ønsker vi å legge til rette for at frivillige kan bidra med utkjøring av varer. Sammen håper vi at dette kan være til hjelp for den enkelte og et godt bidrag til den nasjonale dugnaden med å bremse smittespredningen av Coronaviruset!

Bestilling av varer og betaling avtales direkte med den enkelte butikk.
Den som leverer skal IKKE gå inn i boligen, ha fysisk kontakt med deg eller andre i husstanden. Ingen bruk av kontanter.

HVIS JEG VIL MELDE MEG SOM FRIVILLIG?
Hvis behovet for levering/utkjøring av varer blir større enn det Snartemo Aktivitetssenter kan dekke ønsker vi å søke samarbeid med frivillige! 

INSTRUKS for frivillige HANDLEHJELPERE

Spørsmål? 
Kontakt Katrine Raen Vatne, Daglig leder Hægebostad Frivilligsentral
Mobil:  90024094  Mail: krv@haegebostad.kommune.no

Samarbeid mellom:

Joker Tingvatn, Bunnpris Eiken, Stompen bakeri (utsalg Bunnpris Eiken og Joker Tingvatn), Gerds heimebakeri (utsalg på Joker Tingvatn), Heddan Gard og Hægebostad Kommune v/Snartemo Aktivitetssenter og Frivilligsentralen



Flere aktiviteter
2024 © Hægebostad Frivilligsentral