LESEVENN

Liker du å lese høyt? Har du litt ledig tid? Da kan du gi en gave som virkelig betyr noe! Vi har fått konkret spørsmål fra barnehagene i kommunen. De drømmer om "besteforeldre", særlig "fedre", som kommer innom i barnehagen og leser for barna en times tid en gang innimellom. Barna leses for i mindre grupper. Kanskje dette hadde vært noe for deg? Ta kontakt hvis du vil høre mer om dette!

Liker du å lese høyt? Har du litt ledig tid? Da kan du gi en gave som virkelig betyr noe!

Å dele en bok skaper bånd mellom mennesker

Eldre, svaksynte, barn, mennesker med utviklingshemming eller demens kan ha stor glede av å høre en godhjertet stemme i hverdagen. Nye nordmenn kan også ønske hjelp til å lese sin første bok på norsk.

Kort fortalt er en lesevenn en person som leser høyt for andre som ikke kan lese selv. Men det å være lesevenn er også så mye mer. Du er en historieforteller og gledesspreder, et lyspunkt i hverdagen og en som tar tilhøreren med ut i verden.

Biblioteket og Frivilligsentralen samarbeider om dette. Vi kaller det lesevenn.

Vi har fått konkret spørsmål fra barnehagene i kommunen. De drømmer om "besteforeldre", særlig "fedre", som kommer innom i barnehagen og leser for barna  en times tid en gang innimellom. Barna leses for i mindre grupper

Kanskje dette hadde vært noe for deg? Ta kontakt hvis du vil høre mer om dette!

bildeleseombud

Flere aktiviteter
2024 © Hægebostad Frivilligsentral